login
ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΕ - ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΣΕ ΟΣΕΤΕΕ-ΣΤΥΕ. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ -ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ Ν. 4024/2011-ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ:ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ-ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΛΑΔΟ-ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΚΣΣΕ ΟΣΕΤΕΕ - ΣΤΥΕ - ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ., Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ., Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΡΟΦΟΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΣΕΜΟΔ - ΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΤΑ ΟΣΕΤΕΕ & ΣΤΥΕ - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΤΥΕ - ΆΚΥΡΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΣΣΕ - ΣΕ ΙΣΧΥ Η Δ.Α. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΤ ΤΕΕ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΥΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΣΕΤΕΕ -ΣΤΥΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΣΕΤΕΕ - ΣΤΥΕ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΥΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα
Συνάντηση ΟΣΕΤΕΕ, ΕΚ Αιγίου, ΕΚ Ναυπακτίας & Δωρίδας, ΕΚ Πύργου με Δ/ντρια ΣΕΠΕ Πελοπονήσσου/ Δυτ. Ελλάδας/ Ηπείρου/ Ιονίων Νήσων για θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

Διαβάστε περισσότερα
Ο Πρόεδρος της ΟΣΕΤΕΕ Ανδρέας Στοϊμενίδης εκπροσώπησε τους Έλληνες και Ευρωπαίους εργαζόμενους στο Διεθνές Συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής & Ασφάλειας της Εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα
Καταχρηστικές και αντιδημοκρατικές οι ενέργειες της Διοίκησης του ΟΤΕ.

Η ΟΣΕΤΕΕ καταδικάζει τις απαράδεκτες πρακτικές της Διοίκησης του ΟΤΕ να προχωρήσει σε μηνύσεις απέναντι στους απεργούς - εργαζόμενους. Εχθές το απόγευμα στις 6 συνελήφθησαν από διμοιρία ΜΑΤ, πέντε συνάδελφοί μας, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου κρατήθηκαν έως τις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Διαβάστε περισσότερα
Συνάντηση αντιπροσωπείας της Διοίκησης της ΟΣΕΤΕΕ με τους απεργούς του ΟΤΕ στην Θεσσαλονίκη.

Εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας και τον θαυμασμό μας στη συνάντηση που είχαμε με τους απεργούς εργαζόμενους του ΟΤΕ, στο μέγαρο του Οργανισμού στην Θεσσαλονίκη. Στην αντιπροσωπεία μας συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΟΣΕΤΕΕ, συν. Ανδρέας Στοϊμενίδης, ο Αν. Γραμματέας συν. Γιώργος Διαμαντόπουλος και το μέλος της Διοίκησης, συν. Δημήτρης Τσολιανός. Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ σαν μια γροθιά για δέκατη συνεχόμενη ημέρα απεργούν αγωνιζόμενοι για τα αυτονόητα. Το δικαίωμα στην Εργασία και τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας σε μία επιχείρηση με υψηλά κέρδη. Θα είμαστε δίπλα στην ΟΜΕ-ΟΤΕ μέχρι τέλους! Ο αγώνας τους και η συσπείρωσή τους μας δίνουν Δύναμη και Ελπίδα!

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΨΥΧΟΥΣ ΕΝΤΟΝΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα
Συνάντηση διαπραγμάτευσης ΟΣΕΤΕΕ- ΣΤΥΕ με τους εργοδοτικούς φορείς για Εθνική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Διαβάστε περισσότερα
ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2019

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα
Ο Πρόεδρος της ΟΣΕΤΕΕ Ανδρέας Στοϊμενίδης, εκπροσώπησε τους Ευρωπαίους Εργαζόμενους στο Διεθνές Συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, το 2ο Διεθνές Συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία (ΕΛΙΝΥΑΕ) που διεξήχθη στις 18-19/11 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το ΕΛΙΝΥΑΕ είναι ο φορέας των Κοινωνικών Εταίρων που αντιμετωπίζει επιστημονικά και τεχνικά τα ζητήματα ΥΑΕ. Ο Πρόεδρος της ΟΣΕΤΕΕ συν. Ανδρέας Στοϊμενίδης, ύστερα από πρόσκληση του Δ.Σ. του Ιν-στιτούτου και της Προέδρου κ. Ρένας Μπαρδάνη, και με την παράλληλη ιδιότητα του μέλους του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία (EU-OSHA) εκπροσώπησε στην έναρξη του Συνεδρίου, με κεντρική ομιλία, τους Έλληνες και Ευρωπαίους Εργαζόμενους. Στην ομιλία του ο Ανδρέας Στοϊμενίδης τόνισε ότι σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη η κατάσταση στα θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΥΑΕ) στην Ελλάδα, επιδεινώνεται.

Διαβάστε περισσότερα
Ανακοίνωση της ΟΣΕΤΕΕ για την Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα
Ο Πρόεδρος της ΟΣΕΤΕΕ, προσκεκλημένος των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων στο Συνέδριο "Κλιματική Αλλαγή και Εργασία"

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα
ΠΩΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΣΕΕ

Διαβάστε περισσότερα
ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα
1 - 24 / 296Τετάρτη 26, Φεβρουαρίου 2020
Αναζήτηση
ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΓΣΕΕΟ ΣΤΥΕ στο πλευρό των εργαζομένων

Καλούμε τους εργαζόμενους τεχνικούς στις Κατασκευαστικές, Μελετητικές, Βιομηχανικές, Βιοτεχνικές, Εμπορικές επιχειρήσεις να απευθύνονται στο ΣΤΥΕ, ως τον αντιπροσωπευτικό κλαδικό Σύλλογο, ώστε από κοινού να αντιμετωπιστεί η νέα επίθεση των εργοδοτών με αφορμή τη δυνατότητα σύναψης επιχειρησιακών συμβάσεων.© Copyright ΣΤΥΕ 2010. All Rights Reserved

active³ 4.7 · © 2000 - 2014 IPS Ltd  |  Designed by Constantinos Pegos · Όροι χρήσης